Delipap Oy

Suomalainen perheyritys

Harmony on suomalaisen Delipap Oy:n tuote. Olemme perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi hygieniatuotteita. Yrityksen perusti vuonna 1978 Raimo Nuortie. Delipap syntyi, kun paperiteollisuudessa työskennellyt Nuortie keksi poikansa hoidon lomassa vaipan, jolle hän sai patentin. Yrityksemme aloitti valmistamalla lastenvaippoja, ja vuosikymmenien saatossa Delipap on laajentunut monipuoliseksi hygieniatuotteisiin erikoistuneeksi yhtiöksi. Olemme ainoa suomalainen kertakäyttöisten terveyssiteiden, pikkuhousunsuojien ja lastenvaippojen valmistaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kirkkonummella ja Tammisaaressa.

Näistä meidät tunnetaan

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat naistenhygieniassa Vuokkoset ja lastenvaipoissa Muumivaipat. Valikoimastamme löytyy tuotteita myös perheen lemmikeille. Sen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. koko perheen käyttöön tarkoitetut Helmi-vanutuotteet, liivinsuojat ja kosteuspyyhkeet sekä kertakäyttöiset Harmony-merkkiset tuotteet virtsankarkailuun, suojaukseen ja puhdistukseen. Lisäksi markkinoimme Suomessa Abenan Abri-aikuisvaippoja läheisessä yhteistyössä tanskalaisen partnerimme kanssa.

Meille on ensiarvoisen tärkeää valmistaa ihoystävällisiä, myös herkälle iholle sopivia tuotteita. Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, ja olemme olleet edelläkävijöitä myös Joutsenmerkittyjen hygieniatuotteiden valmistajana. Kannamme yhteiskunnallisen vastuumme erityisesti ottamalla kaikessa toiminnassamme sen ympäristövaikutukset huomioon sekä ylläpitämällä työpaikkoja Suomessa.

Lisää tietoa yrityksestä www.delipap.fi

Teollisuustie 19
02880 Veikkola
Puh. (09) 260 620


» www.delipap.fi